NÆRINGSMIDDELPRODUKSJON

LISA SYLTETØY har i dag syv syltetøykokere i fabrikken vår i Bærum. Vi produserer alt av syltetøy, saft og bærmasser til dagligvarebruk, institusjoner, storhusholdning og bakeri/ konditorisektoren. 

I 75år har produsert kvalitetsprodukter for krevende kunder med høyt ambisjonsnivå og vår spesialitet er syltetøy av høy kvalitet produsert i små porsjoner for å ivareta bærenes gode smak, konsistens og farge. 

Vi er spesialister i produksjon av små produktserier fordi vi raskt kan omstille vår fleksible maskinpark og arbeids – stokk. Lisa syltetøy produserer med andre ord dine produkter etter "skreddersøm".

Av produkter vi har erfaring med kan vi nevne: barnemat, supper, sjokoladesirup, chutneys, konsentrater, juice, saft, pesto, pureer, salsa, sennep, sauser, kakefyll, fruktkompotter, og en mengde varianter av syltetøy: lett, fryst, sukkerfritt, økologisk, kokt, lettkokt, rørt, finmoset, tykt tynt og bakefast.

Vi har lang erfaring i produksjon av kakefyll til storhusholdningsmarkedet, og vi har mange faste og lojale kunder både privat og bedrift. I tillegg til dette tilbyr også fabrikkutsalg tett inntil veien hvor vi selger alle typer Lisa syltetøy og saft til "fabrikkpriser".

Vårt nye moderne fryselager har over 2500 pallplasser. Disse leier vi ut til gunstige priser og vi har de fleste autorisasjoner. 

I tillegg er vi autorisert tollager, så ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og ditt produkt.

Vår produksjon er hele tiden under utvikling og forbedring og har ISO 22000 sertifikat på vårt kvalitetssystem. 

Har du en idé, kan vi ha muligheten til å produsere den! 

LISA SYLTETØY er Debiogodkjent og produserer økologiske produkter etter ønske. 

Frukt og bær av høyeste kvalitet fortjener så skånsom behandling som mulig for å beholde sin gode smak og sitt sunne innhold.

Vi produserer blant andre for disse